Зміна вартості пакетів ТБ з 01.03.2024

Шановні абоненти, інформуємо, що з 01.03.2024р. вартість пакетів цифрового телебачення Trinity.TV (Sweet.TV) буде змінено. Пакети Trinity.TV Середній та Trinity.TV Максимальний коштуватимуть 149 грн/місяць. Вартість пакету Trinity.TV Мінімальний не змінюється. Стандартні тарифні плани для мешканців приватних будинків Trinity.TVМінімальний 99 грн. міс.
Читати далі

Магічний гігабіт

Підключайтесь до мережі L4, щоб отримати захищений зв’язок, забезпечений резервним живленням та додатковими каналами передачі даних. Ви будете приємно вражені швидкістю інтернету, та отримаєте беззаперечне задоволення від користування нашими послугами! Технологія підключення: GPON (оптоволокно в приватний будинок / оптоволокно в квартиру)
Читати далі

Приєднання мережі Ulan ISP в Шполянському районі

Шановні абоненти, повідомляємо, що відтепер мережа Ulan ISP працює під брендом L4! Ми вітаємо кожного абонента мережі Ulan ISP в спільноті інтернет-провайдера L4 та оголошуємо початок масштабної модернізації мережі в ряді населених пунктів Черкаської області: Звенигородський район Лип’янська ТГ,
Читати далі

Покращуємо Wi-Fi вдома

Щоб покращити швидкість Wi-Fi вдома, варто спробувати наступні кроки: Розташуйте роутер в центрі будинку та якомога ближче до пристроїв, які використовують Wi-Fi. Це допоможе забезпечити рівномірне покриття та зменшити втрату сигналу. Використовуйте надійний пароль для Wi-Fi, щоб уникнути несанкціонованого
Читати далі
Мінімальна швидкість становить 50% від максимальної. В період найбільшого навантаження - не менше 30% від максимальної швидкості.